PENSIOENLEGER - Waarom?

Er zijn veel overleg organisaties die zeggen uw belang als gepensioneerde te vertegenwoordigen. Maar dat doen ze niet. Of sterker, ze schaden uw belang. Minster Koolmees praat niet met u, maar laat een handvol gepensioneerde FNV'ers stemmen over de toekomst van miljoenen gepensioneerden. Schandelijk ondemocratisch.


ER GAAT VEEL FOUT MET UW PENSIOEN

Al meer dan 16 jaar geen indexatie, terwijl u bij uw pensionering koopkrachtbehoud was toegezegd. Ongeveer 1,5% per jaar. Pensioenfondsen maken tot wel 7% rendement winst. Dat gaat naar de spaarpot van pensionfonds en de regering. Niet naar u. 

Politici doen alsof pensioenvermogen van niemand is, dus van de Staat. Dat is idioot en onwaar. Dat spaargeld is van U! Misbruik makend van het woord SOLIDARITEIT worden wij bedrogen.

Er is meer dan genoeg pensioenvermogen om te indexeren.

Met een besluit van Pensioenakkoord II zal uw pensioenspaarpot worden ingevaren met een lekkend schip. Wanneer dat in 2026 aankomt, zal de de helft van de lading verdwenen zijn en is uw. U ontvangt nog maar de helft van uw pensioen.


STAP UIT DE ANONIMITEIT, laat u zien, DOE MEE

Het kabinet en de meeste leden van de Tweede Kamer vinden het wel gemakkelijk dat u denkt dat er toch allemaal niets aan te doen is. Sta op en sla de handen ineen. Schrijf u in bij Pensioenleger. Laat zien dat u die politieke spelletjes zat bent. En de laksheid van uw pensioenfondsbestuur, dat niet de vriend van gepensioneerden is, maar de vijand. Uw vijand. Afhankelijk van uw pensioeninkomen is bij u nu al duizenden euro's ingehouden. Die wilt u toch wel terug zien?


SAMENWERKING MAAKT STERK

Als u samen met vijfduizend gepensioneerden uw pensioenfonds ter verantwoording roept, gaat het bestuur naar u luisteren. Als u samen met 50.000 gepensioneerden van andere pensioenfondsen naar Den Haag reist, gaat men zeker naar u luisteren. Dat wordt mogelijk, met Pensioenleger. U maakt dat zelf mogelijk!
Klik op onderstaande knop!

       WORD LID


Minimale donatie € 10,- per jaar bij het lid worden

Donaties via IDEAL

Vind u dit lastig?

Ouderwets overschrijven via uw bank kan ook

NL27 INGB 0009 1629 30 tnv Pensioenleger inzake Verontruste Ouderen

Nieuws